Cumhuriyeti’mizin, devletimizin Kurucusu, Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde saygıyla, rahmetle, minnetle ve büyük bir özlemle anıyorum. Ömrünün her saniyesinde mücadele veren, demokrasi düşüncesiyle tam bağımsızlığı, özgürlüğü karakter edinen Büyük Önder Atatürk, vefatının üzerinden 84 yıl geçmesine rağmen bugün dahi yol göstermeye, örnek olmaya devam ediyor. O’nun ileri görüşü, ilerici fikirleri halen yolumuzu aydınlatıyor. Bizler de onun çizmiş olduğu yolda yılmadan mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki Cumhuriyeti’mizin 100. Yılında tam anlamıyla demokrasiyi ve özgürlüğü ülkemizde huzur ve adalet duygularıyla yaşayacağız.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine obezite polikliniği açıldı. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine obezite polikliniği açıldı.

Cumhuriyetimizin fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür evlatları Ata’mızın “siyasî, askerî zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar, iktisadî zaferlerle desteklenmezse payidar olamaz” sözünü de kendilerine ilke edinerek ekonomik, tarımsal ve endüstriyel alanlarda ülkemizin tam bağımsızlığı için çalışacaklar. Ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde; 57 yıllık hayatına onlarca mücadele, onlarca zafer sığdırmış Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Editör: TE Bilisim