HALİLİYE’DE RAMAZAN KONSERLERİ BAŞLIYOR HALİLİYE’DE RAMAZAN KONSERLERİ BAŞLIYOR

İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi  İl Müftülüğü iş birliği ile bağımlılıklarla mücadelede önleyici eğitimleri kapsamında yapılan saha eğitimleri hızla devam ediyor.

Türkiye bağımlılıklarla mücadele eğitimleri kapsamında alanında uzman PDR öğretmenleri tarafından, öğrencilere bağımlılıklarla mücadele eğitimi verildi. Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi ve İl Müftülüğü bu hafta Hilvan Şair Nabi Anadolu Lisesindeki öğrencilerle buluştu.

İki oturum şeklinde yapılan çalışmaya İl Müftüsü Ramazan Tolan ve İl Milli Eğitim  AR-GE üyesi eğitimci Muharrem Çelik katıldı. Müftü Ramazan Tolan, öğrencilere İyi insan olmayı, israfı, tütün ve tütün mamüllerinin zararlarını anlatırken İl Milli Eğitim AR-GE üyesi eğitimci Muharrem Çelik de bilinçli teknoloji kullanımı madde ve alkol bağımlılığı konusunu işledi. Çelik, eğitim öncesi İl Valimiz Sayın Salih Ayhan'ın ve İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt'un selamlarında gençlere iletti. Eğitim sonrasında da masa çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışma sonrasında gençlerden gelen fikirler öneriler rapor edildi. İl Milli Eğitim AR-GE üyesi, eğitimci Muharrem Çelik Bu eğitim ve çalışmaları merkez ve taşra ilçelerimizin tamamında yapılacağını duyurdu. Ortaya çıkan raporları Sayın Valimiz Salih Ayhan Bey ile ve yetkililerle paylaşarak buna göre bağımlılıklarla mücadele tedbirleri alınacağını belirtti. Hilvan'daki yapılan eğitim oldukça verimli geçti.

Editör: TE Bilisim