Son dönemlerde tıp alanında çok ciddi mesafeler aldığını belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Sağlık çalışanlarımız, hep yanı başımızda ve sağlıklı bir hayat sürdürmemiz için mesai mefhumu gözetmeden çalışan fedakâr insanlardır. Her an insanların yardıma koşmaya hazır, yaralarımıza merhem olan doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve diğer sağlık çalışanları gurur kaynağımız ve sağlığımızın sigortasıdır.” dedi.

Türkiye’nin Kovid-19 aşısı üreten nadir ülkelerden olduğunu dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, pandemi döneminde sağlık çalışanlarının büyük bir özveri göstererek çalıştıklarına dikkat çekti.

Salgınla mücadele döneminde dünyada sağlık sisteminin çöktüğüne ancak Türkiye’de sağlık çalışanlarının gayretiyle kontrol altına alındığını aktaran Çakmak, “Kutsal, saygın ve onurlu bu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada fedakarca görev alan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, huzur ve mutluluklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Çakmak ayrıca pandemi sürecinde vefat eden tüm sağlık çalışanlarına Allah'tan rahmet diledi.

Editör: TE Bilisim