Başkan Özyavuz mesajında Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin yıldönümünü idrak ediyoruz. Mevlit Kandili, doğumdan öte bir yaşam çizelgesidir. Cenab-ı Allah’ın emirleri ve insanlığa gönderdiği iletileri, Peygamber Efendimizin yaşam tarzında, sözünde, hareketinde gizlidir. Zulme karşı merhamet, kötülüğe karşı iyilik, israfa karşı tasarruf, haksızlığa karşı adalet, şiddete karşı sevgi istiyorsanız İslam dinine bakın. Ruhumuzu arındıracak, toplumsal yaşantımızı doğru biçimde nizama koyacak her şey orada. Bu yüzden İslam dinini ve Peygamber Efendimizi doğru anlamak, bağnazlığın kurbanı olmamak açısından çok önemlidir.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine obezite polikliniği açıldı. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine obezite polikliniği açıldı.

Sevgi ve imanı toplumsal barışın temel taşı yapan Peygamber Efendimiz, insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlâkî erdemlerin odaklandığı bir şahsiyettir. Bizlerde şehrimizde; ‘adalet ve kardeşlik’ temeli üzerine kurulu yönetim anlayışıyla ‘önce insan’ diyerek kucaklayıcı ve kapsayıcı hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Şanlıurfalı ve Harranlı saygıdeğer hemşerilerimin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim