Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli rutin çalışmalarının yanında meslek kollarıyla da bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Başkan Baydilli, Şanlıurfa Mimarlar Odası Şanlıurfa Şube Başkanı Ferhat Karadağ ve yönetim kurulu üyesi mimarlar ile bir araya geldi.

Mimarlar ile Karaköprü’de yaptıkları çalışmaları ve ilçeye kazandırdıkları projeleri paylaşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mimarlar ile inşaat sektörü yapılabilecek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Buluşma sonrası bir açıklama yapan Başkan Baydilli, yapılan toplantının ana hedefinin ilçedeki problemleri konuşmak olduğunu dile getirirken, “Mimarlar Odası üyesi arkadaşlarımız inşaat sektörünün en yoğun olduğu ilçemizde daha iyi bir çalışma ortamı oluşması ve işlemlerin daha hızlı olması için talepte bulundular. Biz de teknik arkadaşlarımızla onları dinledik ve gerekli sorunların çözümü için çalışma yapacağımızı ilettik. Kendilerine ziyaretleri ve istişareleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mimarlar Odası Şanlıurfa Şube Başkanı Ferhat Karadağ ise kendilerini ağırladığı ve fikir alışverişinde bulunduğu için Başkan Baydilli’ye teşekkür ederek, “Karaköprü hızlı büyüyen ve gelişen bir ilçemizdir. Biz ilçenin gelişiminde bizim de yapabileceğimiz teknik katkıları konuştuk. Bizi dinleyen ve ilgilenen başkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve ilgili birim müdürlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programda Başkan Baydilli mimarları tek tek dinleyerek not aldı ve sorunların çözümü için gerekli birimlere talimat verdi. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim