Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine obezite polikliniği açıldı. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine obezite polikliniği açıldı.

Şanlıurfa’da ve ilçelerde kişi başına düşen yeşil alan oranını artırmak, vatandaşların nefes alabilecekleri yeni parkları kente kazandırmaya devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hilvan Kent Parkı çalışmalarını tamamladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Kütüphanenin arka kısmındaki 12 dönümlük alanda başlatılan Kent Park çalışması da tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan ilçe kütüphanesinin ardından aynı bölgede Başkan Beyazgül’ün direktifleriyle çalışmalara başlayan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri ilçede ‘’Kent Park’’ çalışmasını kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

YÜRÜYÜŞ YOLLARI, BİSİKLET YOLU, ÇOCUK OYUN ALANLARI İLE HİLVAN’A YAKIŞAN PROJE

Hilvan’da yapımı tamamlanan Hilvan Kent Parkı projesinde İdari bina, çocuk oyun grupları, Fitness alanı, koşu yolu, bisiklet yolu, kamelya, çeşme, yürüme yolları, aydınlatma ve sulama sistemleri yer alıyor. Hilvan Kütüphanesini yaparak gençlerin eğitim şartlarını iyileştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hilvan Kent Parkını da tamamlayarak vatandaşlara yeşilin içerisinde rahat nefes alabileceği, piknik yapabileceği bir ortam sunuldu. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim