Toplumun her kesiminden vatandaşlarla çeşitli programlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, mesai saatleri dışında da ziyaretlerini sürdürüyor.

Yürüttüğü çalışmalar ve hazırladığı projelerle kamuoyunun takdirini toplayan Başkan Çakmak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini kendilerinden dinliyor.

Mesai çıkışı Kanlıkuyu bölgesindeki kıraathanelere giden Çakmak, vatandaşlarla tek tek görüşerek bir yandan taleplerini dinledi bir yandan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanlarının mesaisinin olmadığını dile getiren Ayşe Çakmak, her fırsatta vatandaşla bir araya geldiklerini söyledi.

Katılımcı belediyecilik anlayışının gereğini yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Çakmak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kentimizi halkımız ile yöneteceğiz dedik ve onun gereğini yapıyoruz. Halkımız talep edecek, biz yapacağız. Bu akşamda birim müdürlerimiz ile vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelerde ziyaretlerde bulunduk. Taleplerini bizzat birinci ağızdan yani kendilerinden dinledik ve yürüttüğümüz çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Dile getirilen ve yerinde çözülebilecek talepleri ilgili birim müdürlerine ileterek çözümü noktasında adım attık. Bizlerden ilgi ve alakalarını eksik etmeyen esnafımıza da vatandaşlarımıza da teşekkür ederim.” dedi.

YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ

Hazırlanan projeleri ve yürütülen çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür eden Mehmet Emin Aktaş, “Gecenin bu saatinde Belediye Başkanımızı aramızda görmek elbette ki bizleri sevindirdi. Türkiye’nin hiçbir yerinde gece saatlerinde sokakta belediye başkanı görmek pek mümkün değil. Yürütülen çalışmaları takdir ediyoruz. Bazı taleplerimiz vardı onları da kendisine ilettik ve hemen ilgili birim müdürüne çözümü konusunda adım atılması talimatı verdi. Hassasiyeti ve ziyareti için tekrar teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Çakmak’a yoğun ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim