Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Ramazan Acarlar Gençlik Evi’ndeki öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, gençlerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin sınavlara daha iyi hazırlanmaları amacıyla kaynak kitap dağıtan Başkan Çakmak, gençlerden gelen taleplerin karşılanması talimatı verdi. Gençlere ve eğitime özel önem verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu söyledi.

Gençlerin eğitimde başarılı olmaları için tüm imkanların seferber edildiğini aktaran Çakmak, şu ifadeleri kullandı: “Üniversiteye hazırlanan genç kardeşlerimizi ziyaret ederek sohbet ettik, taleplerini dinledik. Gençlerimizin başarılı olması için elimizdeki tüm imkânları kullanmaya hazırız. Gençlerimizin çalışması, başarılı olması ve güzel makamlara gelmesi bizleri fazlasıyla sevindirecektir. Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizin başarılarını görmek ve onlarla beraber bizlerde onların mutluluklarını yaşarız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize kaynak kitaplarını dağıttık, gençlerimize yapılan yatırımlar hiçbir şekilde fazla değil her zaman bir eksiktir.”

GENÇLERİMİZİN BAŞARILI OLMASI İÇİN TALEPLERİNİ KARŞILAYACAĞIZ

Gençlerin taleplerini karşılamak için tüm imkânların kullanılacağını belirten Çakmak, “Ziyaretimiz sırasında genç kardeşlerimizin bazı talepleri oldu, hepsi de olumlu ve makul taleplerdi. Gençlik evinin akşam saatlerinde ve hafta sonu hizmet verilmesi talep ettiler. Önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmayla gençlerimizin bu taleplerini yerine getireceğiz. En iyi yatırım geleceğe ve gençlere yapılan yatırımdır şiarıyla hareket ediyoruz.” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim