Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun kırsalın sorunlarına gösterdiği duyarlılık yüzleri güldürüyor. Temizlikten yol hizmetlerine kadar ilçe merkezinde ne varsa kırsala da götürüldüğü Ceylanpınar, adil hizmetin mutluluğunu yaşıyor. Başkan Soylu’nun “kırmızı çizgim” dediği adil hizmet talimatı doğrultusunda, Fen İşleri ekipleri, Yüksektepe kırsal mahallesinde kilitli parke döşeme çalışmalarına devam ediyor. Ceylanpınar ilçe kırsalında devam eden kilitli parke çalışmalarıyla vatandaşlar kışın çamurdan yazın ise tozdan kurtarılıyor. Yüksektepe kırsal mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Soylu, vatandaşlarla bir araya geldi. Yapımı tamamlanan sokakları tek tek gezen Başkan Soylu, eksiklerin giderilmesiyle ilgili talimat verdi. Yüksektepe kırsal mahallesinde kilitli parke çalışmalarının %80’nin tamamlandığını belirten Belediye Başkan Feyyaz Soylu, ‘’ Yüksektepe kırsal mahallesinde muhtarımız ve vatandaşlarımızla birlikte buradayız. Mahalle muhtarımız çalışmaları sürdüren ekiplerimize gerekli yardımı yapmaktadır. Yüksektepe mahallemizde kilitli parke çalışmalarımızın %80 bitmiş durumdadır. Kısa zaman içerisinde geri kalan çalışmalarımızı tamamlayacağız. Kırsal mahallelerimizi ilçedeki mahallelerimizden hiç farksız bir şekilde yapacağız. Nezih ve temiz kırsal mahallelere dönüştüreceğiz. Allah’ın izni ile diğer kırsal mahallelerimizi aynı hassasiyet ile yapacağımız çalışmalarla hizmetlerimizi ulaştıracağız. Muhtarımıza ve Yüksektepe mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun. ’’dedi.

Yüksektepe Mahalle muhtarı Mehmet Ali Alkış, ‘’Yüksektepe mahallemizde çalışmalardan oldukça memnunuz. Ceylanpınar Belediye Başkanımız Sayın Feyyaz Soylu’ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz ’’dedi.

Yüksektepe Mahalle sakinlerinden İsmail Memiş,‘’Mahallemizde yapılan çalışmalardan memnunuz. Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’ya teşekkür ederiz. ‘’dedi. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim