CUMHUR İTTİFAKI’NIN YÜZ AK’I BEYAZGÜL, KENTTE SIKILMADIK EL BIRAKMIYOR CUMHUR İTTİFAKI’NIN YÜZ AK’I BEYAZGÜL, KENTTE SIKILMADIK EL BIRAKMIYOR

Bu kanlı saldırı bir kere daha göstermiştir ki, kriz sürecinde insanlık için bir umut olarak yükselmekte olan ve izlediği denge politikalarıyla da her geçen gün şiddetin arttığı ve savaş tehdidinin bir kabus gibi dünyamızın üzerine çöktüğü bir süreçte “barışın” sesini yükselten Türkiye’nin önü kesilmek istenmektedir. Evet… Bu kanlı saldırı insanlığı kasteden kirli stratejinin parçasıdır. Biz, olayın izini sürdüğümüzde saldırının arkasındaki gücü net bir şekilde görebiliyoruz. Aslında değişen bir şey yok. İnsanın ve insanlığın sesini yükseltmek isteyen Türkiye’ye karşı gücün ve çıkarın hukukunu dayatan emperyalist sistemin geliştirdiği kirli stratejinin adıdır terör. Son zamanlardaki olayları şöyle bir düşünün; Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok ülkesi ekonomik ve siyasi krizin içine sürüklenirken, özellikle enerji krizi ile birlikte de günlük yaşamda gözle görülür bir kriz yaşanmaktadır. Tam da bu noktada Türkiye, izlediği denge politikalarıyla barışın sesini yükselterek emperyalizmin oyununu bozmakta hem de yeni oluşacak dünyada siyasi ve ekonomik tahkimatını gerçekleştirmektedir. Biz, çok açık ve net bir şekilde biliyoruz ki; bu kış için enerji krizine bağlı olarak Avrupa’dan ülkemize ciddi bir turist akını gerçekleşirken, özellikle ajanslar yoluyla Türkiye’nin çatışma bölgesi olarak kodlanmak istenmesi, kirli stratejinin başka bir yüzüdür. Kanlı taşeron PKK/PYD/YPG terör örgütünü saldırıları ihale eden güçlerin, gerçek niyetleri bütün vicdan sahibi insanlar tarafından bilinmektedir. Ama yine de özellikle emperyalist çıkarlara hizmet eden bazı basın-yayın araçları eliyle terör örgütü tarafından gerçekleştirilen kanlı olay üzerinden Türkiye’ye ilişkin kara propaganda sürecini işletmeye devam etmektedir. Terörün hedefi bellidir: insandır, insanlıktır, istikrardır. Terörü aklamaya çalışan, terörün oluşturduğu anafordan faydalanma girişiminde bulunan her kim varsa teröristlerle birlikte insanlara ve insanlığa karşı suç işlemektedir. Bununla birlikte, özellikle PKK/PYD/YPG terör örgütleri eliyle ülkemize karşı yürütülen kirli stratejiye karşı da Türkiye’nin en büyük sivil toplu kuruluşu MEMUR-SEN olarak irademizi açık ve seçik şekilde şöyle dile getiriyoruz: Yaşasın Tam Bağımsız Güçlü ve Büyük Türkiye!

Biz diyoruz ki; Hiçbir zaman teröre aman vermeyeceğiz… Teröristlerin oluşturmak istedikleri propaganda anaforuna kapılmayacağız; birlik harcıyla karılmış millet ruhumuzdan taviz vermeden, hep birlikte geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sini inşa ve ihya edeceğiz. Milletimizin başı sağ olsun. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim