Düzenlenen açıklamaya AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat 3 Aralık tarihinde Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa programıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

AK ADAY BEYAZGÜL HER ANINDA VATANDAŞIN YANINDA AK ADAY BEYAZGÜL HER ANINDA VATANDAŞIN YANINDA

12 MİLYAR LİRALIK YATIRIMIN AÇILIŞINI YAPACAK

Haliliye Belediyesi Göbeklitepe Gastronomi Merkezinde gerçekleşirken basın toplantısında Başkan Kırıkçı, Kırıkçı, düzenlenen basın toplantısında cumartesi günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 milyar liralık yatırımın açılışını yapacağını açıkladı.

CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13’TE ABİDE’DE

Kırıkçı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfayı çok özledi, gerek pandemi gerek bazı sebepler ile uzun süredir ilimize gelemeyen Cumhurbaşkanımız 3 Aralık günü Şanlıurfalılar ile bir araya gelecek. Burada toplu açılış töreni yapacak ve bu miting değildir. Fakat, açılış da olsa Cumhurbaşkanımızı sevenlerin katılımı yoğun olacağı için açılış miting havasında geçecektir. Tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımızı bekliyoruz saat 13:00’ta Abide’ye bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim