Açılış  törenine Kaymakam Selin Sarı, Türk Kızılayı İl Başkanı Doktor Ahmet Hamdi İNAN, Şanlıurfa Kızılay temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı. Kaymakam Halfeti Temsilciliğini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Türk Kızılayı Halfeti Temsilciliğimiz ilçemize ve hemşerilerimize  hayırlı olsun. Dedi.

Açılışta konuşan Türk Kızılay Şanlıurfa Şube başkanı Dr. Ahmet Hamdi İnan, '' Türk Kızılay’ının ihtiyaç sahibi insanların her zaman yanında olduğunu belirterek, ilçede eksikliği hissedilen Türk Kızılay temsilciliğinin Halfeti’ye hayırlı olmasını diledi.

Türk Kızılay Şanlıurfa Şube başkanı Dr. Ahmet Hamdi İnan ; katılıma ilgi gösteren Halfeti halkına ve Halfeti Türk Kızılay'ı temsilci yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek Halfeti'de ihtiyacı olan aileleri ve yardımseverleri bir araya getirecek.

İyilik hareketimiz genel merkezimizin bilgisi doğrultusunta Türkiye'ye yayılmak durumunda .Özellikle Urfa'da bir çok ilçemizde temsilcilik ve şubemiz yoktu .Ama inşaallah bugün sayın kaymakamımız ve sayın belediye başkanımızın iştirakıyla bu turizm beldesi olan Halfeti'de Kızılay'ın hilal-ı ahmerini burda da dalgalandırdık." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim