Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ile Bölüm Atölyesi ve Üniversitemiz Tanıtım Müdürü Sezai Artar ile Gelecek Planlama konulu seminerlerinde interaktif eğlenceli dakikalar geçiren öğrenciler seminer sonrası üniversite standında sorularının cevaplarını buldular ve fotoğraf çektirerek yoğun ilgi gösterdiler.

HALİLİYE’DE TASAVVUF KONSERİ İLE RAMAZAN RUHU YAŞATILIYOR HALİLİYE’DE TASAVVUF KONSERİ İLE RAMAZAN RUHU YAŞATILIYOR

Haliç Üniversitesi ekibi, 2022 - 2023 yılı tanıtım çalışmaları kapsamındaki Anadolu ziyaretlerinin en önemli duraklarından biri olarak Şanlıurfa’yı ziyaret etti. All In One Consept’li (Hepsi Bir Arada Konsept) 5.Levent kampüsünde 550 kişilik kız öğrenci yurdunun da açılmasıyla şehir dışından, özellikle de Anadolu şehirlerinden İstanbul’u tercih edecek öğrenciler arasında büyük ilgi gören üniversite, Urfa’da da öğrenci ve ailelerinin dikkatini çeken üniversitelerden biri oldu. Son teknoloji ve tam donanımlı tıp laboratuvarlarına sahip olan Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ve akademisyenleri, liseli gençlerle bir ara gelerek, üniversite adaylarının merak ettiği soruları yanıtladı.

Fuar dışında Urfa’da birçok liseyi de ziyaret eden Haliç Üniversitesi ekibi, burada YKS öğrencilerine yönelik gelecek ve kariyer planlama seminerleri gerçekleştirdi. Lise öğrencilerinin rehber öğretmenleri ve müdürleriyle de görüşmeler gerçekleştiren tanıtım ekibi, Urfalı gençleri yeni eğitim- öğretim yılında, bilim, sanat, spor ve teknoloji atılımlarıyla dikkat çeken Haliç Üniversitesi’nin kampüsüne davet etti.

Editör: TE Bilisim