Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik ile gazeteciler stres attı. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kentte görev yapan basın mensuplarını unutmayan Haliliye Belediyesi, gazetecileri "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmi ile bir araya getirdi. Çocukları ve eşleriyle filmi izlemeye gelen basın mensupları, ilk kez filmi izleme fırsatı buldu. İlk haftasında yarım milyon kişiye ulaşan filmi izleyen gazeteciler, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın selamlarını gazetecilere ileten Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, “Çok değerli basın çalışanı kardeşlerim, hepinizi şahsım ve Başkanımız Mehmet Canpolat adına selamlıyorum. Başkanımız Canpolat, yoğun programından dolayı bu akşama katılamadı. Bizler canla başla şehrimize hizmet ederken, siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız şehrin gözü, kulağı oluyorsunuz. Başkanımız Mehmet Canpolat’ın selamlarını iletiyor ve Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyoruz” dedi.

Yoğun tempoda çalışan basın mensupları ise sinema etkinliği ile çalışma arkadaşları ve aileleriyle vakit geçirme fırsatı yakaladıklarını kaydetti. Filmde duygu dolu anlar yaşadıklarını ifade eden gazeteciler, 10 Ocak’ta gazetecileri unutmayan Haliliye Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim