Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde vatandaşlara hizmet veren Beyaz Masa, Şanlıurfalıların sorunlarına çözüm üretiyor.

Talep, şikayet ve isteklerin aktarıldığı Beyaz Masa, vatandaşlardan gelen çağrıları yanıtlıyor. Haliliye Belediyesine yönelik gelen taleplerin çoğu olumlu sonuçlanırken, bu sonuçlar verilere de yansıdı.

Haliliye Belediyesi Beyaz Masa’dan elde edilen verilere göre; 2021 yılının ilk 11 ayında vatandaşlar tarafından 34 bin 621 talep iletildi. Bu talepler Beyaz Masa tarafından işleme alınırken, 34 bin 531’i ise olumlu sonuçlandı. Temizlikten denetime, yeşil alan talebinden yol çalışmalarına… Haliliyeli vatandaşların ilettiği talepler, ilgili müdürlüklerin devreye girmesiyle çözüme kavuştu.

Beyaz Masa’nın 11 ayda elde ettiği tablo incelendiğinde ise taleplerin çoğunun Devteyşti Mahallesinden geldiği görüldü. Devteyşti Mahallesini ise sırasıyla Ahmet Yesevi, Şar Nabi Sırrın, Bağlarbaşı ve Konuklu Mahalleleri takip etti.

Taleplerin çoğunun sonuçlandığı çağrılarda, belemede olan 90 talep olduğu görüldü. Bu taleplerin yol çalışması olduğu verilere yansırken, çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Öte yandan, taleplere hızlı yanıtıyla vatandaşların memnuniyetini sağlayan Beyaz Masa Servisinin 4442263 numaralı hat üzerinden hizmet verdiği kaydedildi. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim