Özak işçi komitesi buğun fabrika önünde bir basın açıklaması yaptı.

“Biz Özak emekçileri olarak yine fabrikanın önündeyiz”. Diye başlayan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Bütün arkadaşlarımıza ikinci bir mağduriyet yaşatmama adına İşci komitemizin belirlediği temsil bazinda ki Bu arkadaşlarla buradayız.

İŞLERİN AZALMASININ FATURASI İŞÇİYE KESİLEMEZ

Bu hukuksuz olaya dur demeye buradayız işlerin azalmasinin faturası işçiye kesilemez bunun hiç ama hiç bir insanı boyutu yoktur. Kâr ederken işçiye. Zırnık koklatmayan patron işler düşerken neden bunun faturasını işçiye kesiyorsunuz hani her seferde tekrarladığıniz biz bir aileyiz lafları nerde soruyoruz?

BİZİ İŞİMİZDEN ETMEKTEN İSTİYORSUNUZ

Neden samimi değilsiniz neden samimi olamıyorsunuz düşünün pazartesi kapıda bize selam veren arkadaşımızın işine neden son verdiniz ? Tek bir nedeni var mı ?

Neden başkalarini kullanarak bizi işimizden etmekten istiyorsunuz.

Arkadaşlarımızın işten ayrılması için numaralarını kime ne hakla veriyorsunuz bu kişiler niye arkadaşlarımızı arayıp işten ayrilmaları için ikna etmeye çalışıyor.

Artık bırakın bu Ali Cengiz oyunlarını... Biraz vijdanlanin  ve utanın utanın.

BİZİM TEK TALEBİMİZ VAR İŞİMİZİN BAŞINA DÖNMEK İSTİYORUZ

Burdan fabrikada örgütlü olan öz iplik iş sendikasına ve tekstil sendikasına sesleniyoruz gelin sizde üyelerinizin yanında durun onurunuza sahip çıkın üyelerinizle direnin bırakın bu sarı sendika anlayışını siz işçi sendikası siniz işçi patron değil artık bunun farkına varın yada biz sizleri her yerde teşhir edeceğiz.” Denildi.

İBRAHİM TAŞ

Editör: TE Bilisim