Şanlıurfa’da ev hanımı Perihan Taşık kendi imkanları ile her hafta Perşembe günü kasaptan aldığı ciğerlerle Hz. İbrahim Peygamberin doğduğu Halil Rahman Dergah Camisinde bulunan kedileri kendi elleriyle besliyor. Perihan Taşık 'Bunlar Allah’ın dilsiz temiz kullarıdır. Dünyada paylaşmayı bileceksin. Şu mutluluğu başka bir yerde bulamazsın” dedi.

SAHİPSİZ KEDİLERİ BESLİYOR

Perşembe günü erkenden kalkarak kediler için alışveriş yaptıktan sonra Dergah Camisi girişinde geldiğini hisseden kediler hayvansever Perihan Taşık’ın etrafını sarıyor.

Her hafta geleceğim saati adeta biliyorlar, beni gördülermi hemen yanıma geliyorlar diyen Taşık, Sadece geçtiğimiz haftalarda Mersin’de idim Çarşamba’dan biletimi alıp fırs kedileri beslemek için çok öncesinden Urfa’ya geldim. Yıllardır aynı şekilde hayvanları beslemeye devam ediyorum. Allah güç ve kuvvet verdikçe bunu her hafta tekrarlayacağım. Diyen Taşık yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Her hafta kendi bütçemden hayvanlara, et, tavuk, ciğer alıyorum. Kimseden bir yardım almadan bu hayrı yapıyorum.

HAYVANLARI, KEDİLERİ ÇOK SEVİYORUM

 Yaz, kış, soğuk, sıcak demeden her hafta geliyorum. Kendi ellerim ile hayvanları besliyorum. Kediler her hafta beni beklermiş gibi yolumu gözlüyorlar. Allah can sağlığı verdiği müddetçe bu yardımıma devam edeceğim. Dilsiz hayvanlar onlar sizden bir şey isteyemezler. Siz kendiniz düşünmeniz lazım.

Editör: TE Bilisim