Şanlıurfa’da bugün B.H. ve kardeşi Y.H. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda Y.H. ablası B.H’ye tüfekle ateş açtı. 26 yaşındaki B.H. kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından Şanlıurfa Barosu Kadın Hakları Merkezi, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Şanlıurfa Barosu Kadın Hakları Merkezi’nden konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

“Bugün ilimiz Şanlıurfada gerçekleştirilen menfur olayda 26 yaşındaki gencecik bir kadın arkadaşımız aramızdan koparıldı. Bahar HEZER, henüz 26 yaşında ve hayatının baharındaydı. Kardeşinin silahlı saldırısıyla ağır yaralanan Bahar kardeşimiz kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AK ADAY BEYAZGÜL HER ANINDA VATANDAŞIN YANINDA AK ADAY BEYAZGÜL HER ANINDA VATANDAŞIN YANINDA

Kadın arkadaşımızın yine erkek şiddeti ile aramızdan kopartılmasını kabul etmiyoruz. Çok üzgünüz, çok kızgın ve öfkeliyiz. Şiddet kimden gelirse gelsin her daim karşısındayız. Bahar HEZER kardeşimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu menfur olayın takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.”

Editör: TE Bilisim