BAŞKAN CANPOLAT: 31 MART AKŞAMI HALİLİYE’DEN ÇOK GÜÇLÜ BİR MESAJ VERECEĞİZ BAŞKAN CANPOLAT: 31 MART AKŞAMI HALİLİYE’DEN ÇOK GÜÇLÜ BİR MESAJ VERECEĞİZ

07-08 Ekim 2022 Tarihlerinde İsarc International Science And Art Research Center ve Akademik Birlik Derneğinin işbirliği yaparak düzenledikleri 4.Uluslararası Göbeklitepe Bilimsel Çalışmalar Kongresi, bilim dünyasından bir çok bilim insanını bir araya getirdi. Yüz yüze kısmı Şanlıurfa’da bir otelde gerçekleşen kongrenin hem yüz yüze hem de online oturumlarına farklı ülke ve şehirlerden toplam 200’e yakın bilim insanı katılarak bilimsel araştırmalarını sundu. Kongrede Düzenleme Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Akademik Birlik Derneği Başkanı olan Öğretim Üyesi Dr.Muhammed Yaşar Dörtbudak kongreye katılanlara yönelik yaptığı konuşmada, “Akademik Birlik Derneği olarak yapılan çalışmalara bir yenisini ISARC ile birlikte eklediklerini, amaçlarının bilim dünyasında multidisipliner araştırmacıları buluşturarak bilginin paylaşımına katkı sunmaktır” dedi. Kongreye yüz yüze katılanlara Şanlıurfa’nın kadim misafirperverliğinden bahseden Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Akademik Birlik Derneği Başkanı Öğretim Üyesi Dr. Muhammed Yaşar Dörtbudak, Araştırmacılara kongre sonunda katılım belgelerini sundu ve kendileri ile işbirliği yapan ISARC Başkanı Sefa Salih Bildirici’ye de teşekkür etti.

Aynı kongrede yine Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Üyesi ve Akademik Birlik Derneği üyesi Doç. Dr. Hasan Çiftçi, İksad Yayinevi tarafından yayımlanan yeni kitabını imzaladı.

Editör: TE Bilisim