Ceylanpınar 15 Temmuz mahallesinde yer alan kültür evinde Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatı üzerine ekipler çalışma başlattı. Destek Hizmetler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sürdürülen çalışmalarda kültür evi bahçesinde peyzaj ve kilitli parke çalışmaları öncesi zemin hazırlık çalışmaları yapıldı. Ekipler tarafından devam eden bordur döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

15 Temmuz mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Soylu, sürdürülen çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından kültür evinin halkın hizmetine alınacağını belirten Başkan Soylu, vatandaşlara müjdeyi verdi.

Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Şuan 15 Temmuz kültür evimizde çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. Ayrıca DEDAŞ ve diğer kurumların yaptığı kazılar sonucunda tahrip olan yollarımızın tadilatı var. Çalışmaları sürdüren arkadaşlarımızı yerinde inceledik. Burada devam eden çalışmalarımızın ardından kırsal mahallelerde sürdürülen kilitli parke çalışmalarını da yerinde inceleyeceğiz. Sahada devam eden çalışmaları inceleyeceğiz. Allah’ın izni ile zamanla sorun ve sıkıntıları gidereceğiz. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını diliyoruz’ ’ifadelerinde bulundu.

Her geçen gün büyüyen ve gelişmekte olan Ceylanpınar için Belediye ekipleri Ceylanpınar’ın dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor. 15 Temmuz mahallesinde yer alan yeni yerleşim alanlarında Belediye ekipleri kapalı olan cadde ve sokakları tek tek açıyor. Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, kapalı olan cadde ve sokakların açılmasıyla ilgili sürdürülen çalışmaları denetleyerek incelemelerde bulundu. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim