2021 Ekim ayı Meclis Kararı, Hesaplar İnceleme Komisyonu Kararı, 2021 Ekim Ayı mizanının görüşülmesi, 2021 Ekim Ayı Faaliyetleri gündemiyle gerçekleşen Meclis Toplantısı’nda, Meclis Üyeleri Abdurrahman Göllü, Mehmet Aslan, Mehmet Günak, Mehmet Paydaş, Mustafa Oruç ve Mustafa Zahit, gündem dışı birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların sonrasında, olağan meclis toplantısına geçildi.

Toplantı, Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Süt’ün açılış konuşmasıyla başladı. Kemal Süt açılış konuşmasında şunları kaydetti: “Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyeleri, çoğunluğumuz sağlanmıştır. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 2021 Kasım Ayı olağan Meclis Toplantısı'na hoş geldiniz.  Hepinizi, şahsım ve meclis divanı adına saygıyla selamlıyor, Kasım ayı meclis toplantımızı açıyorum. Öncelikle; Yöresel ürünlerimizin tanıtımı ve pazar payının arttırılması amacıyla Odamız, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın işbirliğiyle 20-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen ve oldukça verimli geçen, 11.Yörex Fuarı programına katılan tüm üyelerimize ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Değerli Meclis Üyeleri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimize yatırım ve istihdamı arttıracak, üyelerimizin ve ilimizin gelişimine katkıda bulunacak faaliyetleri, stratejik planımıza göre gerçekleştirmeye devam ediyor, Üye memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla, üretimin, ticaretin, tarımın ve hizmet sektörünün problem ve sorunun çözümü için çaba gösteriyoruz. İş dünyası temsilcileri olarak bizler, her koşulda taşın altına elimizi koyarak üretmeye devam ediyoruz. Bu minvalde, sürdürülebilir bir sanayi için üreten kesimin desteklenmesini ve maliyetlerin düşürülmesi yönünde ek tedbirler alınmasını ümit ediyor, ihracatın, üretimin, istihdamın devamlılığını sağlayacak reel sektörü destekleyecek yeni politikaların en kısa zamanda belirlenmesini bekliyoruz.

Değerli Meclis Üyeleri, Bugün 10 Kasım, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihalinin 83.yıl dönümü. Dayanışma, birlik ve beraberlik ruhuna ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha şükranla ve saygıyla anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Meclis Toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyor; hepinizi, şahsım ve meclis divanı adına bir kez daha saygıyla selamlıyorum. ”dedi.

Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Süt’ün açılış konuşmasının ardından, gündem maddeleri görüşüldü ve oylandı. Oylamaların akabinde, Genel Sekreter Nihal Dörtkardeş, 2021 Ekim Ayı Faaliyetlerinin sunumunu gerçekleştirdi. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim