Yaklaşık 800 üyesi bulunan Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odasında Başkan Tokmak seçim çalışmalarına devam ediyor. 8 Ocak 2022’de yapılacak olan Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Odası başkanlık seçiminde; Selahattin Tokmak ile Murat Şeker yarışacak.

Başkan Selahattin Tokmak’ın göreve gelmesinden sonra kaçak emlakçılar ile mücadele hız kazanmış ve üye sayısı 250’den 800’e çıkmıştı.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Salahattin Tokmak Yaptığı açıklamada, Göreve geldiğimizden itibaren ilk yaptığımız iş bizlerin hakkını yiyerek kaçak çalışanların önünü kapatmak amacı ile yıllardır konuşulan ve bir türlü yapılanmayan taşınmaz ticareti yönetmenliğini ve kanunu çıkartmak içi çaba sarf ediyoruz. Tapu Belediye, dedaş ile ilgili sıkıntıları yetkilere, yerel yöneticilere bildirdik ve takip ettik. Tüm üyelerimize eşit mesafede kimin ne sıkıntısı varsa yardım etmeye çalıştık. Aldığımız tüm kararları yönetim kurulumuz ile birlikte istişare ettik. Hergün bir emlakçı tapuda nöbetçi olacak. Yerşmiz olacak. Normalde tapunun bir iki saatte çıkması gerekiyor. Şu anda 9 memur ataması imzalandı. Yeni memur görevlendirmesi yapıldı. 2-3 ay içinde tapularımız 1-2 saat içinde alacağız. Sizlerle 4 yıldır beraber çalışıyorum. Sizleri hapinizi ziyaret etmeye çalıştım. 8 Ocak’ta yapılacak genel kurul toplantısının tüm üyelerimiz için hayırlı olsun inşallah.” dedi.

Editör: TE Bilisim