Vali Ayhan’ın temaslarında Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Ak Parti İlçe Başkanı Nedim Lale, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Deniz, İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan ve kurum amirleri eşlik etti.

Vali Salih Ayhan ve beraberindekiler Ertem ve Benek kırsal mahallesinde yapımı devam eden 8 derslik okulların inşaatında incelemelerde bulundu. Kırsal mahallelerdeki okulları da ziyaret eden Vali Ayhan, çocuklara okuma kitabı hediye etti. Ardından bölge muhtarları ve vatandaşlarla kırsal mahallelerde bir araya gelen Vali Ayhan vatandaşların taleplerini dinledi.

BAŞKAN CANPOLAT: 31 MART AKŞAMI HALİLİYE’DEN ÇOK GÜÇLÜ BİR MESAJ VERECEĞİZ BAŞKAN CANPOLAT: 31 MART AKŞAMI HALİLİYE’DEN ÇOK GÜÇLÜ BİR MESAJ VERECEĞİZ

Vali Salih Ayhan daha sonra ziyaretler kapsamında Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve beraberindekiler çalışmaları devam eden su arıtma tesislerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ziyaretlerin ardından Şanlıurfa'ya hareket etti. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim