Eyyübiye’de AK Parti’ye Büyük Katılımlar Devam Ediyor Eyyübiye’de AK Parti’ye Büyük Katılımlar Devam Ediyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti. Belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette ilçede devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeler görüşüldü.

BAŞKAN YALÇINKAYA: DESTAN YAZIYORUZ

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Yalçınkaya ilçe için durmaksızın çalıştıklarını ifade ederek “Biz burada bir ekip olarak, AK Parti ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir destan yazıyoruz. Geldik 3,5 yıldır devasa işler yaptık. Bu gayretle çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki yakın bir gelecekte Akçakale muhteşem bir ilçe olacak. Altyapısını, içme suyunu, doğalgazını, çevre yolunu, anayolunu ve aydınlatmasını, TOKİ'sini, spor alanları gibi burada yaptığımız çalışmalar var. Bugün itibariyle Akçakale'nin yüzde 90 sorununu çözdük. Önümüzde 1,5 yıl süre zarfı var. Kalan zamanı da çok iyi kullanacağız. Düşündüğümüz, hayal ettiğimiz işlerin ötesindeki işleri de bu süre zarfına ilave edeceğiz” dedi.

“VEKİLİMİZ İLE BİRLİKTE YOLA DEVAM”

Vekil Akay ile el ele çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Yalçınkaya birlik beraberlik mesajı verdiği açıklamasında şöyle konuştu: “Vekilimiz her zaman yanımızda. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Seçim sath-ı mailine girdik. Seçim noktasında da vekilimiz belli, adayımız belli, desteğimiz belli. Sonuna kadar biz Ahmet Akay kardeşimizin yanındayız. Birlikte ve Akçakale'nin hizmetinde yola devam. AK Parti'ye çok büyük destek vermiş bir ilçeye hizmet etmek çok büyük bir şereftir. Günde 20 saat çalışarak bunun bedelini ödemeye çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. İnşallah sınır kapısı da yakın bir tarihte uluslararası bir kapıya dönüşür. Bu çok büyük bir fırsat. Organize sanayi Bölgesi için de vekilimizden destek istiyoruz. Bu gerçekleştiği takdirde çok büyük iş alanları, fabrikalar burada olacak. Allah yar ve yardımcınız olsun.”

VEKİL AKAY: BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ

Vekil Akay da Başkan Yalçınkaya’ya tam destek vererek “Biz belediye başkanımıza güveniyoruz. Akçakalemizin çehresini değiştirmek, vatandaşımızın huzur ve güvenini temin etmek, Akçakale'yi daha ileriye taşımak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz, belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İlçemizin daha ileri gelmesi konusunda çabalarımız bundan sonra da devam edecek. Seçimlere kadar da yepyeni bir Akçakale, yepyeni bir ilçe, sınırda bir yıldız ilçe yapmanın gayreti içinde olacağız. Başkanımıza sıcak karşılaşmasından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyor ve arkasında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim