İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinikler ve Acil servisi ziyaret ederek Hastane genel işleyişi hakkında Başhekim Doç.Dr. Bedri Caner Kaya’dan bilgi aldı.

ACİL HİZMETLER YÜZ AKI HİZMETLERDİR ACİL HİZMETLER YÜZ AKI HİZMETLERDİR

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM “Kış aylarına Yaklaştığımız bu günlerde mevsimsel rahatsızlıklarda artış olması nedeniyle özellikle Dâhiliye branşda vatandaşlarımız muayene olabilmeleri için mesai sonrası pazartesi, Salı, Çarşamba günleri poliklinik hizmeti başlattık. Ortopedi Branşında da her gün mesai sonrası poliklinik hizmeti yapılmaktadır. Günlük 46 poliklinik Aktif olarak hizmet vermektedir. Kış Aylarının başlamasıyla birlikte Mesai sonrası poliklinik hizmetlerinin arttırılması ile ilgili Hastane idaresi ile görüş alışverişinde bulunduk. Poliklinikleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarımızın istek ve temennilerini dinledik. Halkımıza daha fazla nasıl hizmet verebiliriz konularında fikir alışverişinde bulunduk. Göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ettik ”dedi.

“HALKIN ULAŞABİLİRLİĞİNİ ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet GÜLÜM daha sonra Tadilat ve iyileştirme çalışmaları devam eden Acil servisi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Sağlık personelleri ile sohbet ederek, dilek ve sorunlarını dinledi, Sonrasında Hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, sohbet edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Hasta yakınlarına Acil olmayan durumlarda polikliniklerde hastaları uzmanlarına müracaat ederek muayene olmalarını acil servisi acil hastalara bırakmalarını istedi. Vatandaşların hastaneye gelmeden önce randevu almaları ve randevularına uymaları konusunda uyarıda bulundu. Hastane ve diğer sağlık kurumlarında sağlık hizmetinin aksamaması adına vatandaşlarımızın “MHRS” üzerinden randevu almalarını öneriyoruz ”dedi. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim