CHP, HAYVANLARA YÖNELİK ŞİDDETİN ARAŞTIRILMASINI İSTEDİ CHP, HAYVANLARA YÖNELİK ŞİDDETİN ARAŞTIRILMASINI İSTEDİ

Başkan Rastgeldi ve yönetim kurlu üyeleriyle beraber Bugün Emniyet caddesinde bulanan esnafı Ziyaret etti. Burada Esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen Başkan Rastgeldi, Esnafa umut vermeye çalıştı.

Ekonomik krizden, Pahalılıktan ve halkın gücünün kalmadığından yakınan Esnaf günü zor geçirdiğini, birçok aylarda kira ödeyemediklerini, hayat pahalılığın her kesimin etkilediğini, fiyat artışlarından ve kirala ödemlerinde zorlandıklarını, Ekonomik krizle ilgili çözüm istediklerini, ama çözümün AKP ile olmayacağında bildiklerini ifade ettiler.

Haliliye İlçe Başkanı Rasgeldik, esnafla yaptığı sohbette “hayat pahalılığın ateş topuna döndüğünü görüyoruz. CHP halkımız için mut olacaktır. Kira artışların, Elektrik fiyatlarını, diğer girdi fiyatlarını biliyoruz. CHP iktidarında bu sorunların hepsi çözülecektir. Halkımız, Esnafımız rahat olsun, CHP olarak, bizim mücadelemiz huzurlu bir yaşam içindir. Bunun da halkımızla, Esnafımızla ve arkadaşlarımızla başaracağız.

AKP Hükümetinin yarattığı zorluğu, Ekonomik krizi, hak ihlallerini, enkazı görüyoruz. Bunu ortadan kaldırmak ancak CHP’nin iktidarında mümkün olacaktır. Buda tabii sizlerin desteği ile olacaktır.” Diye görüşlerini dile getirdi. Başkan Rastgeldi ve Haliliye ilçe yönetimi değişik mahallelerde günlük olarak halk ve Esnaf ziyaretlerine devam ediyorlar.

Editör: TE Bilisim