Şanlıurfa CHP'ye Kayyum olarak atanan il yönetimi 2 ilçe Başkanını görevden aldı. Şanlıurfa’da Cumhuriyet Halk Partisi'nde(CHP) son dönemde yaşanan istifa ve görevden almalara yenileri eklendi. CHP'nin Karaköprü, Viranşehir ve Suruç ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri görevden alındı. CHP’de Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Gürel, Suruç İlçe Başkanı Servet Gören ve Viranşehir İlçe Başkanı Remzi Taylan ile yönetim kurulu üyeleri parti genel merkezi tarafından görevlerinden alındı. CHP İl Sekreteri Ronahi Paydaş ve Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Atbinici imzalı dilekçede Viranşehir Suruç ve Karaköprü İlçe Başkanları ve yönetiminin görevden alındığı bildirildi. Dilekçe şu ifadelere yer verildi: “31 Ekim 2022 tarihinde toplanan İl Yönetim Kurulu oy birliği ile Cumhuriyet Halk Partisi Tüzüğü’nün 25/1 ve 25/2 madde gereğince görevden alınmıştır. Bilginize rica ederiz” denildi. CHP Şanlıurfa İl Yönetiminden henüz açıklama gelmez iken geçtiğimiz aylarda ise CHP Haliliye İlçe Başkanı ve Eyyubiye ilçe başkanı görevden alınmıştı. 

MİLLETVEKİLİ AYDINLIK, HIRVATİSTAN, PRAG VE AVUSTURYA'DA TEMASLARDA BULUNDU MİLLETVEKİLİ AYDINLIK, HIRVATİSTAN, PRAG VE AVUSTURYA'DA TEMASLARDA BULUNDU

İŞTE ATAMASI GERÇEKLEŞTİRİLEN İSİMLER

CHP Karaköprü İlçe Başkanlığı’na atanan Rıdvan Çoban'ın geçici yönetim kurulunda Tansu Göktepeli, Mahmut Kılıç, Murat Yurdabak, Uğur Parmaksız yer aldı.

CHP Suruç İlçe Başkanlığı’na atanan Fevzi Yalçın'ın geçici yönetim kurulunda ise; Mehmet Salih Kılıç, Bakır Eren, Mehmet Yağmurlu, Selahattin Alakuş yer aldı.

CHP Viranşehir İlçe Başkanlığı’na atanan Mustafa Kılıçer  'in geçici yönetim kurulunda ise; Mehmet Burhan Dayan, Menderes Gürbüz, İbrahim Ölçü, Şerif Kaman yer aldı.

Editör: TE Bilisim