Yaşanan duruma tepki gösteren Anavatan Partisi İl Başkanı Halil Aslan, "Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük şelale projesi yıllardır bu halde demirleri bile çürümüş durumda duruyor başkanın afişleri bile çürümüş diyerek yaşananlara tepki gösterdi."

ŞELALE YAPIM ÇALIŞMALARINI KISA SÜREDE TAMAMLANACAK DENİLMİŞTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent estetiğine katkıda bulunacak diye yapımına başlanan şelale projesi yıllar geçmesine rağmen halen bitmedi. 05 Ekim 2021 tarihinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi medya kuruluşlarına servis ettiği basın bülteninde, "Şelale yapım çalışmalarını kısa sürede tamamlamak için çalışmalarını ivedilikle sürdürürken çalışmalar tamamlandığında çevre düzenlemesi, ışıklandırma ve ağaçlandırma çalışmalarıyla bölge daha güzel bir görünüme sahip olacak." Demişti.

BÖLGE FARKLI BİR GÖRÜNÜM KAZANACAKTI

3 Kademeli olarak doğal yapıya uygun bir şekilde yapılacak olan şelale, 25 metre yüksekliğe, 25 metre genişliğe sahip olacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın alanda yapacağı çalışmalarla bölge farklı bir görünüm kazanacak.

Editör: TE Bilisim