Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirilen Kongrede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Yılın En Başarılı Kültürel Yaklaşım Ödülüne” layık görüldü. Kongreye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile 200’ü aşkın belediye başkanı ve çok sayıda davetli katıldı.

Şanlıurfa’da yapmış olduğu kültür- sanat faaliyetlerini 7’den 70’e herkesle buluşturan ve bu çalışmaları ile 'Yılın En Başarılı Kültürel Yaklaşım Ödülü’nü almaya hak kazanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ödülü AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den aldı.

Başkan Beyazgül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Ankara'da düzenlenen AK Parti Kültür Sanat Kongresi'nde yılın en başarılı Kültürel Yaklaşım Ödülü'ne layık görüldük. AK Parti Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Özhaseki ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan’a teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim