Teknik Direktör Kemal Kılıç, Takımın 10 hafta içinde yenilgi yüzü görmemesinin moral motivasyon açışından önemli olduğunun altını çizenken, bunun şampiyonluk kupasını kaldırdıklarında daha fazla anlam kazanacağını söyledi.

EYYÜBİYE’DEN BİR ŞAMPİYON DAHA ÇIKTI EYYÜBİYE’DEN BİR ŞAMPİYON DAHA ÇIKTI

Önemli bir rakibe karşı kaybetmediklerini belirten Kılıç, “Kazanabilirdik, çok önemli gol pozisyonlarımız vardı. Hakkımız yendi gibilerinden bir yanlış anlaşılma olmasın ama çok bariz bir penaltımız vardı. Hakemlerle ilgili bir şey demek şu aşamada doğru değil belki ama çok genç bir hakemimizdi. Bazı pozisyonlarda etki altında kaldığını düşünüyorum. Maçın genelini çok iyi yönetmiş olmasına rağmen çok bariz bir penaltımız verilmedi, kazanabilirdik, liderliğimizi 2 puan daha perçinlemiş olabilirdik” ifadelerini kullandı.

Takımın 10 hafta içinde yenilgi yüzü görmemesinin moral motivasyon açışından önemli olduğunun altını çizen deneyimli teknik adam, bunun şampiyonluk kupasını kaldırdıklarında daha fazla anlam kazanacağını vurguladı.

“Seyircilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum, hem iletişim olarak hem de maçlara gelip destek olma adına taraftarlarımız büyük bir güç. Bir haftada üç maç oynadığımız üçüncü periyod oluyor, bu yüksek bir trafik ama bizim için de iyi oluyor, inşallah turu geçip devam etme şansını yakalarız kupada” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Editör: TE Bilisim