Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta 13. hafta oynanan müsabakalarla başladı. Şampiyonluğun favorilerinden biri olan Şanlıurfaspor, taraftarı önünde Arnavutköy Belediyespor’la karşılaştı. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayan müsabaka, Kemal Rüzgar ve Furkan Yaman’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

İLK YARININ HAKİMİ ŞANLIURFASPOR

URFASPOR, BURSA MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI! URFASPOR, BURSA MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI!

Taraftarının desteğiyle birlikte maça etkili başlayan Şanlıurfaspor, ilk yarıda oyunu domine etti. Sarı yeşilli ekip 22’nci dakikada Kemal Rüzgar’ın ayağından gelen golle skoru 1-0’a getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına bu skorla girdi.

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR SKORA DENGEYİ GETİRDİ

Şanlıurfaspor’un ilk yarıdaki baskın oyunun ardından ikinci yarıya etkili başlayan Arnavutköy Belediyespor, 49’uncu dakikada Furkan Yaman’ın attığı golle skora dengeyi getirdi. Müsabakada başka gol sesi çıkmadı ve takımlar puanları paylaştı. Şanlıurfaspor, bu sonuçla birlikte maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Arnavutköy Belediyespor ise puanını 20’ye çıkararak 6. sırada yer aldı.

MAÇ SONRASI KINAMA: HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATACAĞIZ!

Müsabakanın ardından Arnavutköy Belediyespor Kulüp Başkanı Abdulmenaf Batur hakkında kınama açıklaması yapan Şanlıurfaspor, yaptığı yazılı açıklamada “Tahrik edici davranış ve tutumundan dolayı misafir takım kulüp Başkanı Abdulmenaf Batur’u kınıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfaspor kulübünden yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde: “Bugünkü Arnavutköy Bld Spor karşılaşması sonrasın da tahrik edici davranış ve tutumundan dolayı misafir takım kulüp Başkanı Abdulmenaf Batur'u kınıyoruz. Futbol camiası adına ifade edilemeyecek hakaretleri Sıralayarak, tribünlerde adeta kaos başlatma çabası içerisi ne giren Batur'un kulübü ve taraftarı aracılığıyla sosyal medya ortamında Kulüp Başkanımız Emin Yetim ve taraf tarımıza yönelik yaydığı tüm asılsız iddiaları kayıt altına al dığımızı bildirir, gerekli hukuki süreci en kısa zamanda baş latacağımızı kamuoyunun huzuruna sunarız.”

Editör: TE Bilisim