Derneğin amaç ve faaliyetlerine yönelik açıklamalarda bulunan İmren, "Tarihin en büyük devrimcisi, kurtarıcımız ve kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda ödünsüz yürüyen, aydınlanma devrimlerinin gerçek sahibi, ülkemizin en büyük Demokratik Kitle Örgütü'nün üyeleriyiz" dedi.

AK ADAY BEYAZGÜL HER ANINDA VATANDAŞIN YANINDA AK ADAY BEYAZGÜL HER ANINDA VATANDAŞIN YANINDA

İmren, açıklamasına şöyle devam etti: "Emperyal güçler ve işbirlikçileri faşist çeteler Kurucu Genel Başkanımız, Prof. Dr. Muammer Aksoy'u kuruluşumuzdan sadece 7 ay sonra katlettiler. Ardından Doç. Dr. Bahriye Üçok'u, Uğur Mumcu'yu, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'yı kurban verdik. İstanbul Bağcılar Şubemizin emektarı, işçi emeklisi Şükrü Demirkürek'i tıpkı Kubilay gibi şehit ettiler.

Atatürkçü Düşünce Derneğimizin yürekli, yurtsever üyeleri Laik Türkiye Cumhuriyeti'ni yaşatmak için bugün de her bedeli ödemeye hazırdır.

Derneğimizin kökleri Milli Mücadele'ye ve Milli Kongrelere dayanmaktadır. Tek liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Hepimiz, Cumhuriyetin kuruluş felsefesini yaymakla görevli olduğumuzun bilincindeyiz. Pusulamız Kemalizim'dir. Tarihin haklı yanında duran biziz, Biz kazanacağız.

Atatürkçü Düşünce Derneğimizi, daha etkin, daha katılımcı, daha eylemci, daha genç ve daha demokratik bir kurum haline getirecek kadroları hep birlikte yetiştireceğiz. Bilmeliyiz ki; kendi kadrolarını yaratamayan kurumlar, uzun soluklu mücadeleleri yürütemezler."

Editör: TE Bilisim