Eyyüpoğlu Ve Aksoy ailesinin düğününe Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ak parti Manisa milletvekili MKYK Üyesi Murat Baybatur,Ak parti Şanlıurfa milletvekillerinden Ahmet Akay, Zemzem Gülender Açanal, Ak parti Şanlıurfa il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan vekili Ahmet Kaytan, Haliliye Belediye başkanı vekili Cuma Demir, Ticaret Sanayi Odası başkanı İbrahim Halil Peltek, Ak parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye grup başkan vekili Faruk Bayuk, Haliliye Nüfus Müdürü İhsan Değirmenci, Ticaret borsası başkanı Mehmet Kaya, Viranşehir Ziraat Odası başkanı Bahri Ekinci, Ticaret borsası meclis üyelerinden Nusret Kara, Orhan Gülle, Faruk Akbaş,iş adamlarından Faruk Aslan, Mehmet Emin Şeyhanlıoğlu, Enver Gülel, Mehmet Süt, Kemal Süt, Mehmet Ekinci, Bekir Akyol, Paşa Karakuş, Genç iş adamlarından Mehmet Çiftçi, Ali Çiftçi, Esat Çiftçi, Süleyman Kaya, Fedai Baytekin, Stk başkanları, Muhtarlar Şeyhanlı aşiretinin ileri gelenleri, Eyyüpoğlu ve Aksoy ailesinin yakınları, Siyasetçi ve iş dünyası düğüne katıldı. Eyyüpoğlu Ve Aksoy ailesinin kirveligini Ticaret borsası başkanı Mehmet Kaya üstlendi.     

Eyyüpoğlu ve Aksoy ailesinin düğününe yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Düğünde Davetli misafirlere (Cefni) pilav üstü Et ve tatlı ikram edildi.  Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Nikah Şahidi oldu. Düğünde Nikah törenine geçildi.

RESMİ GAZETE BAŞLIKLARI

Nikahı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan vekili Ahmet Kaytan kıydı.

Nikah şahitliğini Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ak parti Manisa milletvekili MKYK Üyesi Murat Baybatur, Şanlıurfa Ak parti milletvekili Ahmet Akay, Ak parti Şanlıurfa milletvekili Zemzem Gülendar Açanal, Ticaret Sanayi Odası başkanı İbrahim Halil Peltek, Ticaret borsası başkanı Mehmet Kaya, İş adamı Faruk Aslan ve Ali Topal Nikah şahidi oldular.         

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Genç çiftlere hayırlı uğurlu olsun temennilerinde bulundu.

Urfa’nın Amcası geçmiş dönem Ak parti milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ise bende öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın valimize, Milletvekillerimize, Belediye başkanlarımıza, Stk başkanlarımıza, Kanaat önderlerimize, akrabalarımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ederim. Torunum Mesut Eyyüpoğlu’na Gelinim Mukaddes’e bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Her iki gençlerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum dedi.

Kirvesi Mehmet Kaya ise bende her iki aileye hayırlı uğurlu olmasını cenabı Allah’tan niyaz ederim rabbim Mesut ve bahtiyar etsin dedi.

Düğün sonrası davetli misafirler genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.

Editör: TE Bilisim