Şehit Sedat Sağır Caddesi üzerinde bulunan 48 dönümlük alanın park için ayrıldığını, nedense şimdiye kadar bir çalışmanın başlatılmadığını ifade ettiler.

Konuyla ilgili Gazetemize açıklamada bulunana Seyrentepe Mahalle sakinleri şunları söylediler “ 48 dönümlük alan park için yeşil alan için ayrıldı. Burada yapılacak bir park ve yeşil alan Mahallemize çok değişik güzellik katacaktır. Konuyla ilgili defalarca Büyükşehir Belediyesine baş vurduk. Maalesef şimdiye kadar hiçbir gelişme olmadı.

Mahalle Muhtarımız Veysi Demir’in bu konuda gayretleri var, ama gayretler sonuçsuz kaldı. Büyükşehir Belediyesinin söz verdiği halde hala parkımız yapılmadı.

Büyükşehir Belediyesinden acil olarak parkımızın yapılmasını istiyoruz. Etüt çalışması ve projesi yapıldı. Neden çalışma yok. Bunu anlamış değiliz. Burada 80 binden fazla insan ikamet ediyor. Yeşil alana zaruri ihtiyacımız var. İvedi olarak parkımızı bekliyoruz, istiyoruz”

 Diye görüşlerin dile getirdiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seyrentepe bölgesi için yapacağı park çalışmasını mahalle sakinleri merakla bekliyorlar.

Editör: TE Bilisim