Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin girişimleri ile Viranşehir’de başlayan asfalt atağı tüm hızıyla sürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, altyapı çalışmalarının sona erdiği Akademi, Tılbender, Mimar Sinan ve Sağlık Ocağı Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Caddeleri asfaltlayarak konforlu hale getiren ekipler, Hürriyet Mahallesi’ne bağlı Yakamoz Caddesi’nde de çalışmalara start verdi.

BAŞKAN EKİNCİ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Yakamoz Caddesi’nde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Viranşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Eyüp Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Viranşehir Sorumlusu Emin Mızraklı ve Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş’ın da eşlik ettiği Başkan Ekinci, asfalt çalışmalarını sürdüren personellerle sohbet ederek kolaylıklar diledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler de alan Ekinci, bölgedeki vatandaşlarla da sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

BAŞKAN EKİNCİ: VİRANŞEHİR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Başkan Ekinci, yaptığı açıklamada, Hürriyet Mahallesi Yakamoz Caddesi’nde asfalt çalışmalarına başlandığını belirterek, “Vatandaşımıza, hemşerilerimize söz verdiğimiz gibi caddelerimizde sıcak asfalt serimine devam ediyoruz. Yakamoz Caddesi’nin asfalt çalışmaları da yapılıyor. Yakamoz Caddesi’nde tamamlanacak asfalt çalışmaları ile Hürriyet Mahallesi’nde ana arterleri açmış oluyoruz. Bütün sokaklarda da kilitli parke taşı yapımına başlayacağız. Asfalt çalışmalarına 253. ve 257. Sokakta da asfalt çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.

VALİ ŞILDAK: AKİF'İ ANLAMAK CUMHURİYETİ ANLAMAKTIR VALİ ŞILDAK: AKİF'İ ANLAMAK CUMHURİYETİ ANLAMAKTIR

Hürriyet Mahallesi’ni adeta yeniden inşa ettiklerini vurgulayan Başkan Ekinci, “Hürriyet Mahallesi sakinleri, her şeyin en iyisine layık ve biz o değeri verip, Viranşehir’e değer katmaya devam ediyoruz. Geçen sene Yenişehir’i nasıl yenilediysek, bu sene Hürriyet’i nasıl yeniliyorsak seneye de diğer mahalleleri yenileyip yolumuza devam edeceğiz. Bütün hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.  Sıcak asfalt çalışmalarıyla yolların daha uzun ömürlü ve konforlu hale geldiğini vurgulayan mahalle sakinleri, çalışmalardan ötürü Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilisim