Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta Şanlıurfaspor geçtiğimiz cumartesi günü Somaspor deplasmanına çıktı.

Sarı yeşilli ekip müsabakayı 10 kişiyle 1-0 kazandı. Teknik Direktör Kemal Kılıç bugün müsabakayı değerlendirerek çok zor bir takımla karşılaştıklarını ifade etti.

'10 KİŞİYKEN GALİP DURUMA GELDİK'

URFASPOR 3 PUANI 2 GOLLE ALDI! URFASPOR 3 PUANI 2 GOLLE ALDI!

Müsabaka hakkında çok güçlü bir takımı yendiklerini belirten ve ilk yarıyı lider bitirmek istediklerini söyleyen Kılıç, “Çok güçlü takımları yenmiş bir takım. Çok koşan, ligin en genç takımıyla oynadık. Oyuna kötü başladık ama sonraları toparlandık. 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularımız çok büyük fedakarlık örnekleri gösterdiler. Hem çok daha fazla koştular, hem de 10 kişiyken galip duruma geldik. Dolayısıyla özgüvenimizi geliştirecek bir durumdu. Rakip bizi çok sıkıştırdı. Ondan sonra çok güçlü bir takıma karşı 10 kişi kaldık. Ondan sonra oyunu kazanmak, 10 kişiyle bu kadar güçlü bir takıma karşı. Düşün yani kaybetsek bizle aynı puana gelecekti Soma. Bu bakımdan çok zoru başarmış olmak açısından çok daha özgüvenli bir sonuç oldu bizim için. Şuanda 4 maçımız kaldı. Tüm bunları kazanarak ilk hedefimiz burada ilk yarıyı lider bitirmek. Yakınız buna ama her maç zor, dolayısıyla zor bir süreçteyiz. Takımımız uzun zamandır lider, averajla bile olsa uzun zaman lider kaldı. Dolayısıyla bu özgüveni ilk yarının sonuna kadar bitirip şampiyon olmak için her şeyimizi ortaya koymaya devam edeceğiz inşallah.” dedi.  Rakiplerinin durumunu da ve değerlendiren Kılıç, Favoriler bayağı ön plana çıkmaya başladılar, ön gördüğümüz bir şey. Bize rakip olacak takımlar, zaten bunları görüyorduk. Onlar da peşimize takılmışlar. İyi takımlar olduğunu kabul ediyorum. Ama biz de çok zor bir maçı kazandık. 3 rakipte kendi sahasında oynadı, bir tek biz deplasmandaydık.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim