Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim, Urfatv.com’a yaptığı açıklama da Şanlıurfaspor’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den hiçbir destek gelmediğini söyledi.

URFASPOR'DA SON HAZIRLIKLAR URFASPOR'DA SON HAZIRLIKLAR

Ligde büyük başarılara imza atan Şanlıurfaspor’a 2 yıl önce verilen desteğin bu yıl da verilmesini isteyen Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim şunları ifade etti, “Şanlıurfaspor bu şehrin takımıdır. Bu şehrin takımı olan Şanlıurfaspor’un şampiyon olmasını istemeyenler var. 2 yıl önce olduğu gibi bu yılda destek bekliyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu yıl hiçbir şekilde Şanlıurfaspor’a destek vermedi. Bu şehrin takımını görmezden gelen Belediye başkanı Beyazgül neden destek vermiyor.?" dedi.

AK PARTİ’YE ZARAR VERİYOR!..

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin yetim bu yıl kendi evinde ve deplasmanlarda her türlü zorluğa rağmen bu şehrin takımı olan Şanlıurfaspor için bütün fedakarlıkları yaptığını belirtirken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül için de şu ifadeleri kullandı. “Yıllardır bu takım için ter döktük. Ve her türlü zorluğa rağmen hiçbir şekil de Büyükşehir den destek gelmedi. Buna rağmen her şeyin üstesinden gelmeye çalışıyoruz ama fakat Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Beyazgül, bu şehrin takımı olan Şanlıurfaspor’u yalnız bıraktı. Kendi partisine zarar veren ve 2023 seçimlerinde bile AK Parti’ye çok oy kaybettiren bir başkan” dedi.

Editör: TE Bilisim